Hypertherm

Producten

Het verhaal van Hypertherm is er een van innovatie, hard werken en klantgerichtheid. Het begon meer dan vijftig jaar geleden, in een kleine garage met twee auto's, met een uitvinding die de toekomst van het plasmasnijden heeft bepaald. De oprichter Dick Couch en collega Bob Dean ontdekten een manier om een smallere plasmaboog te creëren, waarmee metaal sneller en nauwkeuriger kon worden gesneden dan ooit tevoren. 1
XPR170 plasma cutting system
De XPR170® is het nieuwste systeem in de XPR® plasmaproductlijn.
XPR300 plasma cutting system
De XPR300® vertegenwoordigt de meest significante vooruitgang in gemechaniseerde plasmasnijtechnologie ooit.
Powermax30 AIR plasma cutter
Ondanks zijn kleine formaat levert de Powermax30® AIR grootse prestaties.
Powermax30 XP plasma cutter
De Powermax30® XP is een zeer draagbare plasmasnijder die ontworpen is voor een breed scala aan werkzaamheden.
Powermax45 XP plasma cutter
De Powermax45® XP plasmasnijder biedt een aanbevolen snijcapaciteit - tot 16 mm (5/8″) - evenals hoge snijsnelheden en automatische gasregeling voor snelle, eenvoudige instelling en bediening.
Powermax65 SYNC plasma cutter
De Powermax65 SYNC® is een nieuwe generatie professionele luchtplasmasnijder die de werking van het systeem drastisch vereenvoudigt voor gutsen en aanbevolen snijden tot 20 mm (3/4″).
Powermax85 SYNC plasma cutter
De Powermax85 SYNC® is een nieuwe generatie professionele luchtplasmasnijder die de bediening van het systeem drastisch vereenvoudigt voor gutsen en aanbevolen snijden tot 25 mm (1″).
Powermax105 SYNC plasma cutter
De Powermax105 SYNC® is een nieuwe generatie, professionele luchtplasmasnijder die de werking van het systeem drastisch vereenvoudigt voor gutsen en aanbevolen snijden tot 32 mm (1-1/4″).
Powermax125 plasma cutter
Het Powermax125®-plasmasysteem levert het maximale vermogen en de beste prestaties voor luchtplasma en snijdt snel dikke metalen.
ProNest 2023
ProNest® CAD/CAM software voor het nesten van werkstukken voor geavanceerd gemechaniseerd snijden is ontworpen om uw snijbewerking te superchargen en u te helpen meer automatisering, efficiëntie en winstgevendheid te bereiken.
ProNest 2023 LT
ProNest® LT is een krachtige CAD/CAM software voor het nesten van onderdelen, ontworpen voor licht industrieel, gemechaniseerd snijden in productieomgevingen.
Service & Contact

Stel een vraag via ons contactformulier.

Adres gegevens

Sedumweg 9
3343LL Hendrik ido ambacht
(Netherlands)

© 2016-2024 Nardo Machines