Service

Service

Na jarenlange ervaring in service en trainingen met betrekking tot plaatbewerkingsmachines, zoals CNC-Ponsnibbel, CNC-Plasma en diverse machines voor de HVAC- en isolatie-industrie, kunnen wij u de professionele service bieden die u verwacht. Ongeacht of dat het gaat om afstelling, reparatie of het in bedrijf stellen van uw machine, wij hebben daarvoor de kennis en ervaring in huis. Eveneens kunnen wij de verhuizing van uw machine regelen en deze op een nieuwe locatie installeren. Ook voor reparatie van andere machines kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Onze specialiteit ligt o.a. bij de merken Nisshinbo, Air-Works, Schwartmanns,Hyperthem, Lockformer, Yawei Nisshinbo.

Service, onderhoud
en leveren van machines is
onze core business

Machineprogramma

Nardo Machines kan een mooi machineprogramma leveren. Het bedrijf is officieel dealer van Schwartmanns, producent van onder meer afwikkelunits/knipstraten, walsen, voormachines, ponsmachines, uithoekers, CNC snijmachines en CNC afwikkelunits inclusief voren en ponsen van producten. Ook levert Riva MS Lockformer, een bekend merk in de HVAC industrie onder meer dankzij de Pittsburgh en Snaplock rolvormmachines en diverse machines voor het snijden van isolatie en kanaalstraten.

De plaatbewerkers kan Plomp bedienen met de Yawei Nisshinbo CNC gestuurde ponsnibbelmachine, beschikbaar in zowel een hydraulische als een servomechanische versie  met diverse turret-indelingen.

Alumat Zeeman in Maasdijk

Alumat Zeeman in Maasdijk heeft zijn productiecapaciteit uitgebreid en gemoderniseerd met een nieuwe Yawei Nisshinbo CNC-gestuurde ponsnibbelmachine. Deze is geleverd door Nardo Machines uit Ridderkerk. De nieuwe ponsnibbelmachine heeft een plaats gekregen in de grote nieuwe productiehal, die pal naast de bestaande vestiging van Alumat Zeeman is gebouwd.

Alumat Zeeman ontwikkelt en produceert complete systemen en onderdelen voor de internationale glastuinbouw. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark om de klanten korte reactietijden en voldoende capaciteit te kunnen bieden. Om die reden heeft het bedrijf ook 120 ton plaatmateriaal in diverse maten op voorraad, en een groot magazijn met 5000 artikelen.

Service & Contact

Stel een vraag via ons contactformulier.

Adres gegevens

Sedumweg 9
3343LL Hendrik ido ambacht
(Netherlands)

© 2016-2024 Nardo Machines